Talonaris

Originals i divertits talonaris il·lustrats que sorprendran les persones que més estimes amb simpàtiques i generoses «accions-regal» a bescanviar que no impliquen despesa econòmica, o molt simbòlica. A cada talonari Malmesos trobaràs de 18 a 20 “talons” (segons el model) que el portador/a podrà “fer efectius” en el moment que ho desitgi.

*El format d’aquesta creació simula el dels talonaris bancaris, amb xecs “troquelats” i mides de 18 cm x 8,5 cm. Clica sobre les fotos per veure talons de l’interior.

T’agradaria adquirir un talonari per fer un regal o distribuir els nostres talonaris a la teva botiga? Posa’t en contacte amb nosaltres i parlem.

per a PARELLES

Idiomes: Català, castellà, anglès, francès, italià.

Fes feliç a la teva parella amb propostes irressistibles com: «avui cuino jo, tu descansa», «val per un massatge», «val per una disculpa», «ja baixo jo al súper» o «val per una tarda amb els sogres». Accions generoses, divertides o “sacrificades” que sens dubte propiciaran moments d’humor i complicitat. Per a parelles felices que ho tenent tot o per a aquelles en crisi de qualsevol mena!

PER A AMICS

Idiomes: Català, castellà, francès, italià

Apuntala la moral d’amics i amigues amb propostes desenfadades plenes de generositat com: “val per regar-te les plantes quan estiguis de viatge” “ajudar-te amb la mudança” “rescatar-te de la depre del diumenge-tarda”, “convidar-te a sopar a casa” o “sortir de festa!”, entre moltes altres. Obviament no cal estar en crisi per soprendre algú especial amb aquest divertit talonari!

PER A SUPERMARES

Idiomes: Català, castellà, francès

Per a la mare, dona fe de la teva generositat infinita amb aquest divertit talonari on tu i els moments compartits sou el regal. Entre la selecció de temptadores propostes, destaquen: “Val per una disculpa”, “Ajudar-te amb un repte de l’era digital”, “Muntar-te la prestatgeria Gründskuld”, “Convidar-te a un brunch” o “reconèixer que tenies raó” – Aquest últim és un dels preferits de les mares junt amb el xec en blanc que poden omplir lliurement!

PER ALS més petits/petites

Idiomes: Català, castellà, francès

I per als menuts, aconsegueix que les tasques que semblaven impossibles es converteixin en divertides aventures. Aquest talonari compta amb 20 missions amb recompensa, però per aconseguir-les, el/la superagent haurà de portar a terme les tasques abans acordades en família. Alguns dels premis inclouen: “Sortir d’excursió”, “convidar a dormir un amic”, “avui escullo jo el sopar”, “un dia sense obligacions” o “fer un pastís” plegats.

Desplaça cap amunt