malmesos

En Malmès és la principal font d’inspiració de l’equip creatiu de Malmesos. Es tracta d’un gos que viu a Barcelona i observa les persones des d’una perspectiva singular; el con de plàstic que li envolta el cap. Aquest element protector mostra la seva vulnerabilitat, però no li resta visió, més aviat el contrari, emmarca la seva mirada i aguditza la seva capacitat de crítica i reflexió.

En Malmès és diferent, antisistema i molt crític, però també és entranyable, tranquil i amb molt sentit de l’humor. Si vols veure’l en acció, no deixis de visitar el nostre canal d’Instagram.

L’EQUIP

L’equip creatiu de Malmesos està format per la Irene Miranda (il.lustració), la Lluïsa Cobos (disseny) i el Lalo Luzzatti (multimèdia). L’any 2011 vam fundar aquest petit estudi al Poble Sec de Barcelona i des d’aleshores seguim treballant amb l’humor, la il.lustració i el disseny per crear propostes de regal original que promoguin l’intercanvi, la complicitat i el consum sostenible.

Actualment, publiquem en català, castellà, anglès, francès i italià i distribuïm els nostres productes a diversos països d’Europa. Totes les creacions de la marca tenen copyright i número de registre d’edició cultural ISBN. Si voleu fer servir alguna imatge o il·lustració, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Qualsevol reproducció total o parcial està prohibida sense aquest consentiment previ.

Desplaça cap amunt