QUÈ REGALAR

TALONARI PER A SUPERMARES

A Malmesos sempre cel.lebrem el dia de la mare. Aquest talonari és un regal ideal per a mares que ho han fet genial i per a aquelles que ho han fet com han pogut. Mai està de més fer un petit detall i treure un somriure.

Si vols escapar de la recorreguda planta, el foulard o el perfum, sorprèn la teva mare amb aquest talonari amb 18 xecs que no tenen preu. Vols lliurar-la d’un tràmit, fer-li un cop de mà muntant la prestatgeria Grünskfönd mentres ella es relaxa al sofà? Oferir-li un vermutet mano a mano, o fins i tot donar-li l’alegria de reconèixer- per un cop- que ella que tenia raó? Amb aquest divertit talonari il.lustrat regalaràs gests de complicitat als que cap mare es podrà ressistir.

MALMESOS KIDS

Estem ultimant la nova línia Malmesos Kids. Rememorant el clàssic de Pink Floyd, sortim amb samarreta beisbolera amb missatge directe als profes. “Hey teacher, leave ‘them’ kids alone”. Els nostres fills ja porten els prototips basics a classe i han trionfat. I ara sembla que el col.lectiu dels ‘teachers’ s’ha animat i ja ens demanen samarretes en talles L i XL. Esteu atents perquè venen models molt acolorits i amb en nostre estimat Malmès sempre disposat a observar i fer comentaries.

Desplaça cap amunt